De Wervelwind
Tafelspel - verteltheater voor de groepen 1 t/m 4

 
In een van de tuinen rond het kasteel gebeuren vreemde dingen en daarom mogen de zonen van de Tsaar er niet komen terwijl ze er juist zo graag willen spelen! Hun moeder gaat op onderzoek uit maar dat blijkt geen goed idee…

           

Tafelspel-verteltheater is een techniek die eeuwen geleden al werd gebruikt door rondtrekkende poppenspelers. Het verhaal wordt verteld door zelfgemaakte poppen, figuren en decors die uit meerdere koffers tevoorschijn komen. De kinderen kunnen precies zien wat er gebeurt en worden uitgedaagd om te reageren. Ook roept de poppenspeler vaak hun hulp in. Hoewel het verhaal min of meer vastligt, is elke voorstelling daardoor anders.
 
Bijzonderheden
De Wervelwind is gebaseerd op een oud Russisch sprookje en geschikt voor kinderen van vier tot negen jaar. De voorstelling wordt gespeeld voor groepen van 50 tot 60 leerlingen in een speelzaal of groot klaslokaal. Er is geen podium nodig.
 
Overige informatie

Verteller/speler : Karin Esther
Speelduur : 60 minuten
Opbouwtijd : 60 minuten
Kosten : op aanvraag
Boekingen : tel. 0622479650
 

Combinaties
Combinaties van diverse kindervoorstellingen zijn mogelijk tot maximaal drie voorstellingen op dezelfde locatie op dezelfde dag tegen een gereduceerd tarief.

 

terug